Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Σε περιοδεία το βαριετέ Καρατζαφέρη!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, θα γυρίσει όλη τη χώρα, με ένα πρωτότυπο ακροβατικό show, όπου θα πραγματοποιεί αλεπάλληλα άλματα και τούμπες, μόνο με τη βοήθεια του άλλου του εαυτού!

Η αφίσα των παραστάσεων του περίφημου ακροβατικού show Καρα-Τζαφέρ (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

  Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σκοπεύει να παρουσιάσει μια παράσταση που θα συζητηθεί αφού κατά τη διάρκειά της, όχι μόνο θα σπάει το ρεκόρ Γκίνες με τις συνεχόμενες κωλοτούμπες στον αέρα, αλλά θα το κάνει απαγγέλοντας Καβάφη και τραγουδώντας επιτυχίες των Beatles. Ταυτόχρονα!

  Σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν αυτές τις ημέρες τις τελευταίες δοκιμές, πρόκειται για ένα θέαμα που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, καθώς συνδιάζει το γέλιο, το θέαμα και την αγωνία. Επίσης σε κάποιο σημείο της παράστασης, ο καλλιτέχνης διαλέγει ένα θεατή από το κοινό και τον βάζει να διαπραγματεύεται ενώ εκείνος του συμπαραστέκεται, προκαλώντας πηγαίο γέλιο σε όλο το κοινό.

  Διαφημιστικές αφίσες για αυτό το ακροβατικό υπερθέαμα πάντως, έχουν αναρτηθεί σε όλη την επαρχία, αφού τις περισσότερες φορές, η παράσταση θα αποτελέσει την κορύφωση των τοπικών εκδηλώσεων για το καρναβάλι.

Νίκος Ζαχαριάδης

πηγή: protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: