Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΟΡΜΥΛΙΑ- 58χρονος τα έβαλε με δυο αλλοδαπούς ληστές που είχαν σπαθιά και τους συνέλαβε!
Όλα έγιναν τα ξημερώματα, στο σπίτι του 56χρονου στην Ορμύλια της Χαλκιδικής. Οι δύο Βούλγαροι δράστες, ηλικίας 41ος και 46 ετών, έφτασαν στο σπίτι με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα συνεργός τους. Οι δράστες που ήταν οπλισμένοι με σπαθιά βγήκαν και πολύ γρήγορα κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα.

Ο ιδιοκτήτης εκείνη την ώρα απουσίαζε. Οι κακοποιοί άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα, αλλά λίγο αργότερα ο 56χρονος επέστρεψε. Η γυναίκα που βρισκόταν έξω δεν πρόλαβε να τους ειδοποιήσει και ο ιδιοκτήτης που είδε την πόρτα παραβιασμένη, πολύ γρήγορα μπήκε μέσα και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους Βούλγαρους... ξιφομάχους!

Ο 56χρονος δεν φοβήθηκε στη θέα των σπαθιών. Τους επιτέθηκε, κατάφερε να τους αφοπλίσει και τους έκανε ''μαύρους στο ξύλο''. Στη συνέχεια μάλιστα τους έδεσε και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγο αργότερα οι δύο Βούλγαροι βρίσκονταν σε αστυνομικό τμήμα. Πάνω τους, βρέθηκαν διάφορα χρυσαφικά, η προέλευση των οποίων ερευνάται...

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που κατάλαβε έγκαιρα πως ήρθαν τα πάνω-κάτω στην επιχείρηση και έγινε καπνός.

πηγή:ΝewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: