Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η φασιστική Αριστερά ξαναχτυπά



 Απο τη μια, ο ανικανότερος πρωθυπουργός που έχει γνωρίσει ποτέ η Ελλάδα, απ' την άλλη, το διαχρονικό αγκάθι της ελληνικής δημοκρατίας, η παλαβή Αριστερά. Το αληταριό αυτό που εκφυλίζει εδώ και σαράντα χρόνια τους υγιείς ιστούς της ελληνικής κοινωνίας.

  Η ιδεολογία της ήσσονος προσπάθειας, της αντιπαραγωγικότητας, της ψευτό-προόδου, του ανελληνισμού εχεί απλώσει τα πλοκάμια της σε κάθε δημιουργικο, παραγωγικό, πνευματικό κομμάτι της κοινωνίας μας και το έχει βάναυσα αλώσει.Τόσο οι παλαιοημερολογίτες του σταλινικού Περισσού όσο και η ξεδιάντροπη Αριστερά της Οπισθοδρόμησης, με ηγετή, τον εξ' απαλών ονύχων, επαναστάτη Αλέξη Τσε Τσίπρα, <<σοδομίζουν>> το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.

  Είναι αυτοί που ματαίωσαν την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, που κλειδώνουν καθηγητές στα γραφεία τους ενίοτε χτίζουν με τούβλα τις πόρτες τους, που δουλεύουν μία μέρα και απεργούν τέσσερεις, που καταστρέφουν περιουσίες με τις <<δημοκρατικές>> διαδηλώσεις τους, που επιθυμούν, επικροτούν και προκαλούν την αναρχία και το χάος. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν το θράσος οι επικίνδυνοι αυτοί φασίστες, να νομίζουν ότι με τις πράξεις τους εκπροσωπούν το κοινό αίσθημα του λαού.

  Αγαπητοί μου φίλοι, πρέπει να οδηγήσουμε στο περιθώριο αυτά τα εγκληματικά στοιχεία που εμφωλεύουν στην κοινωνία μας. Άλλωστε, εκεί ανήκουν.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο.
Νόμιζα ότι μόνο εγώ φτύνω τους αριστερούς φασίστες.
Ενώ μπορούν να παράξουν έργο στη βουλή (φτου!) καλούν τον λαό να ξεσηκωθεί και αυτοί να κααααθονται στην ασυλία που τους παρέχει το κατάπτυστο άρθρο.
Αριστεροί (δημοκράτες) στείλτε φυλακή τους κλέφτες. Τότε θα έχετε κάνει καλό στον Ελληνικό λαό. Μέχρι τώρα ότι κάνατε έχει...παραγραφεί.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΕΞΙΕΣ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΡΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΘ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΥΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!! ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ!!!!