Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ τώρα και σε LEGO

Ένα παιχνίδι φτιαγμένο έτσι ώστε να καταλαμβάνει τα άλλα παιχνίδια και να τα εμποδίζει, έχει κερδίσει την προτίμηση των παιδιών και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το best-seller της χρονιάς!

                                   Οι τρείς εκδόσεις του παιχνιδιού (Κατάληψη, Πορεία και Περιφρούρηση) με τα απαραίτητα αξεσουάρ τους                                                                   (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)                   

   Διαστάσεις φαινομένου έχει πάρει η επιτυχία που σημειώνει η ειδική έκδοση του γνωστού παιχνιδιού κατασκευών, με τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, καθώς ήδη σε πολλά παιχνιδάδικα έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα και οι γονείς σχηματίζουν ουρές για να προμηθευτούν κάποιο από τα τρία κομμάτια της σειράς.

  Η επιτυχία του συγκεκριμένου παιχνιδιού πάντως, έχει αρχίσει να διχάζει την κοινή γνώμη: Οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι είναι δικαίωμα ενός παιχνιδιού να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των άλλων παιχνιδιών, καταλαμβάνοντας συμβολικά τα ζάρια και εμποδίζοντας τα πιόνια να κινηθούν.

  Από την άλλη βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τα ανθρωπάκια της LEGO για έλλειψη σεβασμού των δικαιωμάτων των άλλων παιχνιδιών (και ειδικά των Playmobil), ενώ δεν λείπουν και εκείνοι που θεωρούν τις παρεμβάσεις τους καταστροφικές για το κίνημα.

  Μάλιστα στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης έχει έρθει μια αμφιλεγόμενη ειδική επετειακή έκδοση που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όπου τα ανθρωπάκια του ΠΑΜΕ καταλαμβάνουν ένα ταμπλό Scrabble, εμποδίζοντας τις συζητήσεις των γραμμάτων για τη νέα συλλογική σύμβαση των βαθμών που παίρνει το καθένα.

  Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ, προγραμματίζει συμβολικές καταλήψεις γνωστών παιχνιδάδικων και αποκλεισμό των ραφιών με τα άλλα αντίθετα παιχνίδια.


 πηγή: protagon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: