Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εδώ ο κοσμός καίγεται και αυτοί το χαβά τους!!





 Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς απο το παρακάτω κείμενο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

 Αντιλαμβανόμαστε την οδύνη των ΝεοΔημοκρατών για το ξεβόλεμα των γαλάζιων παιδιών τους.      Συμπάσχουμε μαζί τους και θα δεχόμασταν αγόγγυστα, ακόμη και μία έκτακτη εισφορά, για τη στηρίξη της κομματικής τους πελατείας και της απρόσκοπτης καταβολής των μισθών στους συμπαθείς κατα τ' άλλα αγροφύλακες.




    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος συνάντηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Γιάννη Μανώλη με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων της Ελληνικής Αγροφυλακής.
 Στην συνάντηση, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής επισήμανε το σταθερό ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για την ομαλή υπηρεσιακή πορεία των υπαλλήλων της Αγροφυλακής των οποίων πρέπει άμεσα, σε εφαρμογή του νόμου, να ολοκληρωθούν οι μετατάξεις και να συνεχισθεί κανονικά η καταβολή της μισθοδοσίας τους και μετά από την 1η Αυγούστου 2011.
Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης δεν μπορεί η Κυβέρνηση, με την αδράνειά της, να οδηγεί σε απόγνωση και κοινωνική περιθωριοποίηση υπαλλήλους του κράτους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

alloste einai poli xrisimoi oi agrofylakes!!!!