Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πρωτοτύπησε πανελλαδικά η εκδήλωση των αγανακτισμένων της Ορμύλιας

Ευγενικός χορηγός "αγανακτισμένων" 

    Δυστυχώς απόψε επιβεβαιώθηκε αυτό που ενδόμυχα πίστευε κάθε υποψιασμένος κάτοικος της Ορμύλιας. Εκδήλωση αυστηρώς κομματική, με τους οργανωτές της να μη κρατούν ούτε τα προσχήματα.
    Αμφιβάλλω αν υπήρξε άλλη πόλη ή χωριό στην Ελλάδα όπου εκδηλώθηκε ανάλογο κίνημα και καπηλεύτηκε με τόσο αισχρό τρόπο, όσο το δικό μας.
    Η Ελλάδα αργοπεθαίνει, μα οι κομματάνθρωποι της αποδεικνύονται πιο ανθεκτικοί και απο τα τρωκτικά.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έχετε να μας πείτε εσείς κύριε?Αυτός είναι ο καημός σας?Κανένα σχόλιο για όσα ειπώθηκαν?Για το ταχυδρομείο,για το ιατρείο,για την αστυνομία,για την καταστροφή που θα φέρουν τα μεταλλεία,για το φράγμα??Προφανώς δεν σας ενδιαφέρουν!Αμφιβάλλω λοιπόν και γώ αν υπάρχει άλλη πόλη η χωριό στη Ελλάδα που σιγοκαταστρέφεται και απειλείται και κάποιοι απλά παίζουν τους έξυπνους!

Ανώνυμος είπε...

Pes ta Xrisostome..tous exoume sixathei ola auta ta xronia. As katsoun sta auga tous!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κατάλαβες εσύ?Όταν μάθεις την Αλφαβήτα και καταλαβαίνεις να γνωρίζεις τι σημαίνουν αυτά που διαβάζεις τότε να απαντήσεις ξανά αφού πρώτα διαβάσεις το παραπάνο σχόλιο του κ.Σαμπαζιώτη

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιο 9 Ιουνίου 2011 5.42, απευθήνεται στο σχόλιο, 9 Ιουνιόυ 2011 8.27

Ναρσής Σαμπαζιώτης είπε...

Δεν ειπώθηκε τίποτα ουσιαστικό για τα θέματα τα οποία αναφέρατε. Οι λόγοι των οργανωτών εξαντλήθηκαν σε αφόρητης πλήξης κοινοτυπίες και διδακτικές προτροπές για ταξική πάλη και κοινωνική επανάσταση. Ο κόσμος όμως δεν εκλήθη στην πλατεία για να κανεί το κατηχητόπουλο της ΚΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

Η αλφαβήτα αγαπητέ-ή μάλλον σου χρειάζεται εσένα μαζί με τη γραμματική ξανά γιατί το παραπάνο γράφεται..παραπάνω!!!!ΑΝΑΛΦΆΒΗΤΕ-Η!!!Εκτός και αν ήθελες να πεις παράπονο...που έχεις γιατί το μυαλό σου δεν μπορεί να καταλάβει και πολλά!!Αυτό για τον 5:54!
Κύριε Σαμπαζιώτη θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας στη τελευταία πρόταση σας!Απόλυτα!Χαίρομαι που παρευρεθήκατε και έχετε ιδία άποψη!Αν λοιπόν δεν σας αρέσει ούτε οι διοργανωτές ούτε οι παρευρισκόμενοι τότε πείτε μας εσείς ποιούς θα θέλατε και πάμε ξανά εκεί!Και πιο πολλοί αυτή τη φορά γιατί φαντάζομαι θα συμφωνείτε ότι υφίστανται τα προγραφόμενα θέματα!

Ναρσής Σαμπαζιώτης είπε...

Αγαπητέ φίλε, η φράση σας "Αν λοιπόν δεν σας αρέσει ούτε οι διοργανωτές ούτε οι παρευρισκόμενοι", τοποθετεί το σύνολο της κριτικής μου σε λάθος αφετηρία. Δεν καθορίζει η αισθητική ή το γούστο, την απόφαση για την συμμετοχή σε μια πολιτική εκδήλωση όπως η χθεσινή.
Αντίθετα οφείλει να είναι απόφαση καθαρά πολιτική, απαγκιστρωμένη απο κομματικές σκοπιμότητες και ιδεολογικές αγκυλώσεις.
Συνεπώς θα αποτελούσε θρυαλλίδα γόνιμων πολιτικών ζυμώσεων, η κοινή παραδοχή των κατοίκων της Ορμύλιας, πως η κομματοκρατία φέρει την βαριά ευθύνη για την άλωση καθε κοινωνικής, πολιτιστικής,πολιτικής,οικονομικής και πνευματικής πτυχής του μεταπολιτευτικού νεοελληνικού βίου.
Η παραδοχή αυτή και μόνο, θα γεννούσε ελπίδα αντίστασης στους σύγχρονους Λαιστρυγόνες..

Ανώνυμος είπε...

και μόνο απο την απάντηση σου με δικαιώνεις απόλυτα σε σχέση με αυτα που είπα!11.13!

Ανώνυμος είπε...

πόσο άσχετη μπορεί να είστε!!! καταρχήν η συγκέντρωση δεν ήταν τον αγανακτισμένων πολιτών ! την κάλεσαν άνθρωποι που ανησυχούν ! και κάλεσαν και τα κόμματα να πουν την άποψη τους! αν καπιοι δεν ήρθαν να την πουν δικό τους πρόβλημα! και φαίνεται πόσο πολλοί τους ενδιαφέρει! τώρα να μάθουμε την Α Β ! τα κόμματα που κυβερνούνε έχουν μια πολίτικη αυτοί η πολίτικη είναι που δημιουργεί τα προβλήματα άρα το πρόβλημα είναι πολίτικο , και χρειάζεται πολιτικοί αντιμετώπιση!

Ανώνυμος είπε...

@ 11 Ιουνίου 2011 3:05 μ.μ.

Παις τα μεγάλε με τους άσχετη που γεμίσαμαι εδό μαίσα. Αίμπεναι.