Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Βράβευση μαθητών του Γενικού Λυκείου Ορμύλιας                                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβεύτηκαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ορμύλιας, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο, που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς διηγήματος και σκιτσογραφίας.

Συγκεκριμένα η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, Μαρία Στεργιούδη, απέσπασε το Α΄ Βραβείο Διηγήματος, στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Σχολικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού και οι μαθητές Αναστασία Χοτομανίδου και Αναστάσιος Μπελιάς, οι οποίοι διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό σκίτσου για την οδική ασφάλεια.Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, υποδέχτηκε τους μαθητές και τους γονείς τους στο γραφείο του και τους συνεχάρη για τη διάκρισή τους, ευχόμενος καλή σταδιοδρομία και πολλές διακρίσεις.


Τόνισε ακόμη πως αντίστοιχες προσπάθειες αποτελούν πάντα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τη μαθητιώσα νεολαία και πως ο τόπος μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, έχει την ανάγκη τέτοιων παραδειγμάτων.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: