Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αν χρειαστεί να πάρω άλλα μέτρα, θα παραιτηθώ.

   
    Τάδε έφη ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του, μετά την υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης. Χθες ανακοινώθηκε απο την κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας το νέο πακέτο δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων.
   Δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίσουμε εμείς, ότι  απέτυχε πανυγυρικά. Ας περισώσει λοιπόν οτι απέμεινε απο την αξιοπρέπεια του υποβάλλοντας την παραίτηση του. Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμου προς τους πολλάκις εξαπατημένους πολίτες αυτής της χώρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ναρσή
οι παρατηρήσεις σου εκφράζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις κάθε ανώνυμου Έλληνα.Είναι η φωνή της βαθιάς Ελλάδας, υποφέρουμε όλοι από την συνεχή μείωση της αγοραστικής μας δύναμης που έχει σαν συνέπεια την κατάθλιψη και την απαισιοδοξία.Ωστόσο υπάρχει ανάγκη αυτή η φτώχια να αντιμετωπιστεί.Δεν θα ήθελα να ήμουν αυτός που θα αποφάσιζε για τη τύχη του φτωχού και απελπισμένου Έλληνα.Η ευθύνη που βαραίνει τους ώμους αυτού του ανθρώπου, είναι τεράστια και εξουθενωτική.Πρέπει όμως κάποιος να την αναλάβει.Ποιός άραγε θα μπορέσει να την αναλάβει γνωρίζοντας οτι θα είναι το τέλος της πολιτικής του υπάρξεως.

juice είπε...

Θα συμφωνήσω με τον σχόλιο παραπάνω και περιμένω και μια απάντηση από τον συγγραφέα του άρθρου.

juice είπε...

...