Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ GERAKINA BEACH


Στο δρόμο μένουν 250 εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Gerakina Beach, καθώς ένα από τα ξενοδοχεία σύμβολα για την περιοχή της Γερακινής βάζει λουκέτο.

Η ξενοδοχειακή μονάδα έχει περιέλθει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εξαιτίας ανεξόφλητων υποχρεώσεων. «Είναι θλιβερή η εξέλιξη για το Gerakina και ιδιαίτερα για τους εργαζομένους που αυτή τη στιγμή είναι σε αναμονή. Η Εθνική Τράπεζα κατέθεσε προσωρινά μέτρα κατά της εταιρίας που ήλεγχε το ξενοδοχείο, προφανώς λόγω χρεών, κέρδισε τα μέτρα, ωστόσο το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό. Το Εργατικό Κέντρο κατέθεσε πρόταση 5 σημείων για τη λειτουργία του ξενοδοχείου, γιατί μας ενδιαφέρει η λειτουργία του» ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άγγελος Πράτσας.


Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι υπάρχουν όλες οι ειδικότητες για να λειτουργήσει ομαλά το ξενοδοχείο, ωστόσο απαιτείται επιστασία και κατάλληλη διαχείριση.

Ο κ.Πράτσας σχολίασε ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, διότι από τη λειτουργία του ξενοδοχείου λειτουργούσαν και μια σειρά επιχειρήσεις.

Η δυναμικότητα του Gerakina Beach είναι 1.500 κλινών και ανήκει στην κατηγορία των 3 αστέρων.


Μαρία Παπαδημητρίου


πηγή:halkidikinews


Δεν υπάρχουν σχόλια: