Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ GERAKINA BEACH


Στο δρόμο μένουν 250 εργαζόμενοι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Gerakina Beach, καθώς ένα από τα ξενοδοχεία σύμβολα για την περιοχή της Γερακινής βάζει λουκέτο.

Η ξενοδοχειακή μονάδα έχει περιέλθει στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εξαιτίας ανεξόφλητων υποχρεώσεων. «Είναι θλιβερή η εξέλιξη για το Gerakina και ιδιαίτερα για τους εργαζομένους που αυτή τη στιγμή είναι σε αναμονή. Η Εθνική Τράπεζα κατέθεσε προσωρινά μέτρα κατά της εταιρίας που ήλεγχε το ξενοδοχείο, προφανώς λόγω χρεών, κέρδισε τα μέτρα, ωστόσο το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό. Το Εργατικό Κέντρο κατέθεσε πρόταση 5 σημείων για τη λειτουργία του ξενοδοχείου, γιατί μας ενδιαφέρει η λειτουργία του» ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άγγελος Πράτσας.


Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι υπάρχουν όλες οι ειδικότητες για να λειτουργήσει ομαλά το ξενοδοχείο, ωστόσο απαιτείται επιστασία και κατάλληλη διαχείριση.

Ο κ.Πράτσας σχολίασε ότι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, διότι από τη λειτουργία του ξενοδοχείου λειτουργούσαν και μια σειρά επιχειρήσεις.

Η δυναμικότητα του Gerakina Beach είναι 1.500 κλινών και ανήκει στην κατηγορία των 3 αστέρων.


Μαρία Παπαδημητρίου


πηγή:halkidikinews


Δεν υπάρχουν σχόλια: