Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο Άρχων Μυρεψός Αντώνης Σαμαράς
























Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Σαμαράς δεν συμμετείχε ενεργά στη παρασκευή του Αγίου Μύρου, που πραγματοποιείται περίπου κάθε δέκα χρόνια στο Φανάρι, και πως οι φωτογραφίες όπου εικονίζεται να αναμειγνύει α-δέξια το Μύρο, εντάσσονται στην προεκλογική καμπάνια του κόμματος του.

Η παρασκευή του Αγίου Μύρου είναι εργασία υπεύθυνη (και οι πέτρες γνωρίζουν πως οι πολιτικοί μας μόνο συνετοί και υπεύθυνοι δεν είναι), απαιτεί ειδικές γνώσεις και περίτεχνη δεξιοτεχνία (οι δικοί μας πολιτικοί είναι γνώστες και άριστοι δεξιοτέχνες μόνο στο ρουσφέτι, στο λαϊκισμό, στην αλητεία και στη ρεμούλα). Τέλος, προϋποθέτει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό σε ποιότητα και επιστημοσύνη, τρανή απόδειξη τούτου αποτελεί το γεγονός πως για την παρασκευή του Μύρου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, καλεί έξι κοσμήτορες φαρμακοποιούς από όλο το κόσμο (οι πολιτικοί μας αρχηγοί, σε αντίθεση, επιλέγουν βουλευτές και υπουργούς με κριτηρίο, όχι την ποιότητα, αλλά την πλήρη υποταγή και δουλική αφοσίωση στο πρόσωπο τους).

Υποθέτω λοιπόν, πως αφού ο κύριος Σαμαράς δεν διακρίνεται για όσα πιο πάνω ανέφερα, το μόνο που θα κατάφερνε, έαν ο ίδιος ήταν υπεύθυνος, θα ήταν η δημιουργία ένος αποτυχημένου κουρκουτιού*.

Ας προσέχουν εκεί στο Φανάρι, να κρατούν σε ασφαλή απόσταση παιδιά και Έλληνες πολιτικούς!!!
 
Ναρσής Σαμπαζιώτης


κουρκούτι το [kurkúti] : βρασμένος χυλός από αλεύρι

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουαι Φρισσαιοι υποκριται !
Δεν ειδατε οτι ολοι οι πιστοι που
προσερχονται στον Ι.Ν.του Αγιου
Γεωργιου αναδευουν το Αγιο Μυρο που παρασκευαζεται αυτες τις ημερες για"ευλογια".Για τον Αντωνη Σαμαρα δεν εγινε εξαιρεση.
Αλλα δεν γραψατε τιποτε οταν ο
Γιωργακης[προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους] πηγε για
"ευλογια" απο τον Οικουμενικο
Πατριαρχη.
Σιγα μην ειχανε "φαγουρα" οι
Σοσιαλιστες να παρουν "ευλογια".
Οι λογοι ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ !!!
Χρ.Δρ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι νεοδημοκράτες ολη μέρα με τη Αγία Γραφή παραμάσχαλα είναι. Άσε μας ρε φίλε Χρ.Δρ.!! Τι σας δίνουν στο κομμα και λετε τέτοιες μπούρδες???

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο κουρκουτι δεν μπορει να κάνει ο τζαμπα μαγκας Σαμαρας αλλα ουτε να φαει με τα ιδια του τα χερια.

θα τον ταιζει η νταντα του ο Φαηλος Κρανιδιωτης!!! Μαυριστε τους!!!